+358 (0)45 1494 777

sh@nordic-labs.com

Laboratorio

Nordic Laboratories perustettiin vuonna 1998 tavoitteena tarjota potilaille ja terveydenhuollon ammattilaisille selkeitä ja luotettavia laboratorioanalyysejä. Tänä päivänä olemme maailmanlaajuisesti tunnustettu ja luotettava yritys ja johtava testientoimittaja.


Tavoitteenamme on tukea ja edistää yksilöllistä terveydenhuoltoa täydellisesti   sitoutuneena tieteeseen, innovaatioon ja potilaan parhaaksi. Meillä on vakaa tahto tuoda funktionaalinen lääketiede täydentämään modernia lääketiedettä.


Olemme täysin itsenäisiä ja siksi voimme valita vain kaikkein innovatiivisimmat ja luotettavimmat laboratorioanalyysit laajasta palveluntarjoajien valikoimasta. Valintamme perustuvat testien täsmällisyyteen ja kliiniseen arvoon. Näin ammattilaisilla on käytössään markkinoiden korkealaatuisimmat testit luotettavasta lähteestä.


Toimimme yhdessä ammattilaisten ja muiden sidosryhmien kanssa perehtyäksemme paremmin potilastyöhön, testeihin ja logistiikkaan. Meillä on laaja kokemus testien käytöstä asiakastyössä ja pystymme siksi luomaan räätälöityjä tuotteita ja ratkaisuja ammattilaisten tarpeisiin.


Tarjoamme ammattilaisille yhden kanavan, josta tarvittavat testit on helppo valita ja tilata. Laadunvarmistuprosessimme on valinnut valmiiksi alan parhaat testit. Olemme järjestäneet logistiikan valmiiksi. Muokkaamme testitulokset selkeään ja helposti luettavaan muotoon ammattilaisten ja asiakkaiden palautteen sekä visuaalisen suunnittelun avulla. Tulokset palautuvat ammattilaistilille. Meillä on tarjota koko paketti alusta loppuun.


Järjestämme myös koulutusta ammattilaisille tukemaan funktionaalisten testien käyttöä käytännön työssä.


Asiakaspalvelumme ja laajan toimialatuntemuksemme avulla pystymme vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin ympäri maailmaa: Skandinaviasta Espanjaan sekä Yhdysvallat, Iso-Britannia, Lähi-Itä, Hong Kong ja Etelä-Afrikka.

 

Nordic Laboratories on Nordic Groupin tytäryhtiö.


 

Our method, focus, and quality assurance. (engl.)