+358 (0)45 1494 777

sh@nordic-labs.com

Potilaat / Asiakkaat

Terveydenhuolto on potilaita varten. Nordic Laboratories´n toiminnan keskiössä ovat ammattilaisten auttaminen ja hyvien hoitotuloksien saavuttaminen. Kaikki testimme ovat tieteellisesti hyväksyttyjä. Toimimme yhdessä tiedemiesten ja ammattilaisten kanssa sekä omalla klinikallamme varmistuen siitä, että testimme ovat tieteellisesti päteviä sekä kliinisesti merkittäviä.

 


Testimme ovat käyneet läpi perusteellisen arviointiprosessin varmistaen, että testimetodit ja tulokset antavat tarkimman mahdollisen tiedon nykyteknologian pohjalta. Seuraamme jatkuvasti eri alojen lääketieteellisiä tutkimuksia ja pidämme testivalikoimamme ajan tasalla. Tarkoituksena on kartoittaa muutokset terveydentilassa ennen diagnosoituja sairauksia. Rohkaisemme potilaita olemaan aktiivisia ja ottamaan vastuun omasta hyvinvoinnistaan. Näin toteutamme funktionaalisen lääketieteen ydinajatusta: ennaltaehkäisevää, yksilöllistä ja kokonaisvaltaista terveydenhuoltoa.  


Funktionaalinen lääketiede on tulevaisuuden terveydenhuoltoa. Funktionaalinen lääketiede ei keskity oireisiin, vaan lähestyy potilaan terveydentilaa kokonaisvaltaisesti yksilöllisestä näkökulmasta huomioiden ennaltaehkäisyn tärkeyden. Nykyinen terveydenhoitomalli hoitaa sairaustiloja standardoiduilla hoidoilla kun sairaus on jo todettu ja diagnosoitu. Funktionaalinen lääketiede keskittyy ennaltaehkäisyyn ja katsoo jokaisen potilaan tilannetta yksilöllisesti yhdessä henkilön taustan ja historian kanssa. 

Tiedot testejämme käyttävistä ammattilaisista saat ottamalla yhteyttä sh@nordic-labs.com

Dandelion