+358 (0)45 1494 777

sh@nordic-labs.com

Esittely

Geneettinen tutkimus on lisääntynyt merkittävästi viime vuosina ja ymmärtämyksemme ihmisen geeniperimästä kehittyy päivä päivältä. Vaikkakin perimästämme 99.9% on kaikilla sama, 0.1% perimästä on ainutlaatuinen ja siksi se vaikuttaa siihen, miten reagoimme ruokaan, liikuntaan ja muihin ympäristötekijöihin. Aineenvaihduntaprosesseihin, elämäntapasairauksiin, liikuntasuorituksiin ja ravintoaineiden saantiin liittyvien geenien tutkimus mahdollistaa yksilöllisen hoitoprotokollan.


Geneettinen profiili on se puuttuva palanen, jonka avulla voimme hienosäätää eri osa-alueet – ruokavalio, elämäntavat, liikunta, ympäristö - kohdalleen. Uuden tiedon avulla asiakas saa yksilölliset ruokavalio-, liikunta- ja elämäntapaohjeet. Neljä DNA testiämme keskittyvät terveydenhallintaan, suorituskykyyn, yksilölliseen ravitsemukseen ja estrogeenin biosynteesiin. Jokainen testi tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua yksilön geneettiseen koodaukseen, joka paljastaa herkkyydet ja alttiudet mutta antaa myös työkalun optimaaliseen terveyteen.


Farmakogenominen testaus on viimeisin lisäys dnalife® tuoteperheeseen. Farmakogenominen testipaneeli on nimeltä mygeneRx ja se tutkii geenien ja lääkkeiden yhteisvaikutuksia. Lisätietoa DNA Life perheen testeistä:

DNA Diet

DNA Health

DNA Sport

DNA Oestrogen


Nämä testit DNA Life pätevöitymiskoulutuksen käyneiltä terveydenhuollon ja ravitsemuksen ammattilaisilta.